+380 96 442-24-22
2017-12-11
4032 переглядів
Возвард – визнано «Лідером року 2017» у галузі логістики

ШЛЯХ ДО ВЕРШИНИ

У кожної перемоги є чотири джерела: бажання, праця, талант і єдність. Наші бажання, мрії та цілі змушують нас рухатися вперед, шукати нові шляхи та відкривати невідомі горизонти.

  • Компанію Возвард у 2009 році заснував Возняк Стах після того, як побачив недосконалості у процесі організації автомобільних вантажоперевезень;
  • Стах створив сервіс який автоматично показує користувачеві всі можливі варіанти доставки вантажу, включаючи пропозиції від сотень самозайнятих перевізників, транспортних і кур'єрських компаній, дозволяючи вибрати найвигідніший варіант за ціною і термінами доставки;
  • Сервісом на даний момент користуються тисячі перевізників та сотні компаній, які замовляють доставку вантажу по Україні та Європі;
  • Починаючи з 2013-го року компанія стала одним із лідерів логістичного ринку України.

БУДНІ ЛІДЕРА

Здолати обрану дорогу неможливо без щоденної наполегливої праці. Сьогодні компанія займається автомобільними вантажоперевезеннями по Україні та ЕС, надаючи також супутні послуги.

Підприємство у своїй діяльності дотримується наступних принципів: висока якість, оптимальна ціна та надійність

ТАЛАНТ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ

В свою роботу ми вкладаємо не тільки працю, але й душу. Вірність, самовіддача і, звичайно ж, любов до своєї роботи дають нашій команді можливість надавати клієнтам якісні послуги, бути попереду багатьох конкурентів, лідирувати в сфері логістики.

У компанії Возвард працює 57 співробітників. Кожен – професіонал своєї справи. У нас працюють талановиті логісти, та старанні водії.

Варто відзначити Осаулко Катерину, яка отримала нагороду Логіст року за найкращі результати діяльності та сумлінну працю.

В ЄДНОСТІ – СИЛА

Запорука успіху – взаєморозуміння в колективі, взаємодопомога, підтримка цілей компанії. Тільки спільними силами можна реалізувати важливі ідеї, цікаві проекти, досягти бажаного результату.

І тому підтвердження – сьогоднішня нагорода Національного бізнес-рейтингу, який провів об'єктивну комплексну оцінку результатів нашої діяльності і визнав нас «Лідером року 2017 року».

Національний бізнес-рейтинг проводить рейтингування підприємств України вже більше 14 років і за цей час завоював довіру та повагу ділової спільноти за прозорість та незалежність оцінювання.

“Нагорода “Лідер року 2017” - підтвердження, що ми рухаємось у правильному напрямку.” - наголосила директор компанії Возняк Наталія.

У наступному році ми плануємо нарощувати об’єми та запустити, ще один високотехнологічний сервіс для оптимізації логістичних операцій для наших улюблених клієнтів. Дякуємо, за довіру.

Інші публікації:
«Возвард» в ТОП-25 лучших транспортных компаний Украины2012-10-25 Результаты проведения тендера2011-09-30 Приостановка доставки в направлениях Донецкой и Луганской областей2014-05-13 Изменение тарифов согласно условий договора для перевозчиков2014-06-27